dijous, 11 de juny del 2009

TENIM UN JUNY SENSE TREVA: FARCIT D'ACTIVITATS


Tenim un mes de juny atapeït d'actes.

Després de les eleccions de diumenge passat, amb comunions incloses, ens espera molta activitat cada cap de setmana. Aquest proper per exemple tenim la Trobada anual de Harley Davidson que per primera vegada es farà a Tomoví, dins el nostre terme municipal. Hi haurà concerts, demostracions d'habilitat, paella, etc.
L'altra cap de setmana tenim el dissabte 13 la celebració de Sant Antoni a la nostra ermita. Després de la tradicional missa, enguany a les sis de la tarda, hi haurà el sorteig típic del cabrit.
El cap de setmana del 20 engeguem les festes majors, amb la petita de les Peces, en honor del Sagrat Cor.
A més hi ha les festes de fi de curs de l'escola, les revetlles de Sant Joan i el dissabte 27 de juny el bateig de la bestia de foc, el Nyctalus.

Com es pot veure, un mes per no parar.

quim

3 comentaris:

Nuria Miró ha dit...

Personalment, no és per aquesta mena de turisme ni aquest tipus d'activitats pel que m'agradaría que Albinyana fos coneguda en un futur.

Què t'anava a dir ha dit...

si jo estic amb tu Nuria

Quim ha dit...

Estic en bona part d'acord Nuria en el teu comentari.Encara que recònec que aquestes propostes tenen el seu públic. I que si es fa dins un ordre, també es la manera de fomentar la participació i de donar a conèixer a Albinyana. Si uns quants membres de les Harleys tornen algun dia per anar a Aqualeón i generen moviment econòmic ja haurà valgut la pena la trobada. No et sembla?