diumenge, 6 de desembre del 2009

ALBINYANA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ


Aquest proper dissabte, a les 6 de la tarda a la Societat d'Albinyana (encara que el cartell digui a les 8. s'ha canviat perque a la mateixa hora hi ha el Barça-Espanyol) es representarà VADEMECUM - Benvinguts a l'Hospital, una obra de teatre a càrrec del grup AU VA Teatre!!! de Tarragona a benefici de la Marató de TV3 d'enguany.


El grup explica que:

Dins de la gira VADEreturns... Després de passar per Montblanc, Vimbodí, La Pobla de Mafumet la propera parada d'Au Va! Teatre és a Albinyana.

En aquest cas, un espectacle amb un sentit i un color especial ja que tots els diners recaptats amb les entrades aniràn destinats a la Marató de TV3 que enguany recapta diners per les malaties minoritàries.No podeu faltar!!!!! Donatiu: 6 eurosMenors de 12 anys: 3 euros


La sinopsi de l'obra que es veurà dissabte ha tingut molt bona acollida on ha anat. La gent ha disfrutat molt amb les interpretacions. La sinopsi ¨de "Vademecum" es que En l' hospital on passen els fets s'hi pot sortir pitjor del que si entra, però els doctors són especialistes en curar l’avorriment. A la consulta hi ha la millor recepta per morir-se... de riure.


La Marató d'enguany destinada a prendre consciència de que actualment hi ha més de 7000 malalties minoritàries. Una malaltia minoritària és una malaltia greu, poc freqüent i que afecta un nombre reduït de persones. Són patologies bastant desconegudes, fins i tot per als metges. A Catalunya hi ha uns 400.000 afectats


Com sempre, el nostre municipi vol participar en la campanya. Es farà mitjançant aquesta obra de teatre o amb el cros escolar que es farà diumenge al matí al voltant del CEIP Joan Perucho.