dimecres, 6 de gener del 2010

ACTIU INICI DE 2010 A ALBINYANA.





La rosta popular va encetar la programació festiva d’aquest any 2010 al municipi d’Albinyana. La novena edició d’aquesta convocatòria que és organitzada conjuntament per la Cooperativa d’Albinyana i l’Ajuntament va reunir centenars de persones al llarg de tot el matí del primer diumenge de l’any.

A la rosta es va poder provar l’oli de la darrera collita acompanyada de unes llesques de pa torrat amb botifarra, cansalada i arengada, una mandarina i un cafè. A l’edició d’enguany a Albinyana s’hi van acostar molts representants de les cooperatives agraries de la comarca entre els quals els mateixos presidents de CEOLPE, Josep Solé, CEVIPE, Xavier Farré i COVIDES, Joan Marcé. L’alcalde, Quim Nin, va ser-hi present i valora “la rosta com un exemple de suport al món agrari local, que com tot el sector pateix una injusta política de preus pels seus productes”

Tanmeteix els Reis Mags d’Orient no van faltar dimarts al vespre als diferents nuclis dels municipi albinyanenc. Després del seu pas per la Papiola i Bonaterra els Reis van repartir joguines al Centre Cívic de Bonaterra. Des d’allí es van traslladar a les Peces on van passar per l’església i l’Agrupació Recreativa on van lliurar més encàrrecs dels nens i nenes del nucli. Van acabar la seva estada a Albinyana passant per l’església i per la Societat on van lliurar també molts regals als infants i grans. Enguany la novetat de la cavalcada albinyanenca era el nou vestuari que portaven els patges reials.

Al poble ja s’estan preparant les activitats del proper mes de febrer on hi haurà activitats a dojo, entre Carnaval, la celebració dels Tres Tombs a les Peces, i la Xatonada Popular.

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

un any nou a rutlla la vida al poble