diumenge, 21 de febrer de 2010

TRES TOMBS ESPECTACULARS EL 2010.
Avui diumenge els carrers de les Peces han viscut per novena vegada una lluïda festa dels Tres Tombs.
Sota l'organització de l'associació dels Tres Tombs, amb el Manolo Cordero, el Joan Casellas, el Magí Mateu i el Pep Figueras com a principals protagonistes amb el suport de l'ajuntament, cada any durant un matí del mes de febrer els cavalls envaeixen les Peces davant la satisfacció d'un nombrós públic que segueix la festa des del primer dia.
Enguany prop d'una seixantena de carruatges, carros de passeig i de pagès i una cinquantena de cavalls han fet que la festa fos espectacular.

Mossèn Ignasi ha beneït a tota la comitiva davant mateix de l'esglèsia del Sagrat Cor. Personalment hi he trobat a faltar al bisbe Joan Martí, que cada any feia aquestes tasques recordant els seus origens a pagès al seu poble nadiu, El Milà.

La gent que prepara els Tres Tombs fa festa, i a la vegada, fa municipi. Tots i totes mereixen el reconeixement per aquesta actitud.
I també ahir es van acabar les activitats del Carnaval. Amb darrers actes a les Peces i a Bonaterra II. Totes les entitats ajuden a que siguiem un municipi amb vitalitat, amb empenta. Convé no defallir, i anar programant més actes per fer que els veïns i veïnes tinguin un ventall de possibilitats per poder participar i disfrutar.

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

eiei felicitats. ja està més que consolidada. molt bé als organitzadors.