diumenge, 25 d’abril del 2010

EL RECORD PERENNE A JOAN PERUCHO




Avui diumenge hem lliurat els premis de la 11ena edició del concurs literari "Joan Perucho".

Aquest premi, emmarcat dins la programació de Sant Jordi, té diverses voluntats: d'una banda retre homenatge a l'escriptor enamorat del nostre poble i de l'altra fomentar la cultura mitjançant el mòn màgic de les lletres. El concurs es una forma de treballar, pausadament però sense defallir, per allò que tenim més a prop i ens es propi: la nostra llengua

Des de la primera edició, el concurs sempre ha comptat amb la participació de l'alumnat de l'escola local. I ha tingut, de manera continuada, un jurat que s'ha esmercat en llegir i puntuar els treballs. Tots ells són mereixedors de l'agraïment més sincer.

Cada any en el lliurament de premis esperavem les paraules del nostre estimat historiador, Manel Bofarull, que ens va deixar el passat mes d'agost. Avui, el seu esperit, ha rondat per la Societat. I s'ha afegit joiòs a la festa de la literatura local.
Les paraules del guanyador de l'edició d'enguany, LLorenç Avinyó, han esdevingut un merescut homenatge al Sr. Manel. Entranyables paraules les que ha adreçat el Llorenç al públic assistent i que han servit per tornar a retornar a una persona que difícilment oblidarem
Els premiats a part de LLorenç Avinyó en l'apartat d'adults, han estat Joan Guzman en la categoria de juvenil, la Montse Cañellas Okon i la Lara Molina Gutiérrez en infantil i l'Andrea Leticia Rodríguez Platero i l'Alba Jané Pàmies en la categoria aleví.

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

si avui fa un any que va ser el darrer acte públic. segur que deu estar allà dalt explican mil històries. descansi en pau.