diumenge, 10 d’octubre del 2010

EL CEL ALBINYANENC S'OMPLE DE DESITJOS



Aquest migdia, el del 10 del 10 del 10, i en l'estona que la pluja ha parat just per permetre fer la part lúdica de la festa del mil·lenari, hem pogut fer la foto del número mil fet amb persones. Una foto interessant agafada des d'un zepelling amb un sistema informàtic. Però, per a mi, el moment més emotiu ha estat l'enlairament de globus. En cada un hi havia un desig personal de cada veí que ha vingut a la festa.

Ha estat un moment màgic, que ha acabat amb l'aplaudiment dels assistents. Cada desig és únic, íntim, intrasferible. Espero que el temps permeti que les demandes es facin realitat.

En el meu cas, he escrit a les dues cares del paper del desig. En una banda hi he posat un tema personal i a l'altre he escrit: "Que sempre mantinguem el sentiment d'estima al lloc on vivim"

Avui, també de bon matí hem fet el taller de recuperació del rellotge vell del campanar. Espero que en el cap de setmana de final del novembre, el de la fira d'artesania,la trobada de xapes, l'exposició del mil·lenari i altres actes, ja podrem tornar a veure totalment recuperada aquesta joia del segle XIX, en bona part gràcies als bons oficis del Xavier Mercadé i la seva filla Mireia.

Aprofito aquestes ratlles per agraïr la feina, predisposició i ganes dels representants de les entitats locals que programen, participen i fan que el mil·lenari sigui viscut arreu.

quim

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

ha estat molt emocionant. jo he posat que sempre es mantingui l'esprit de poble. per molts anys.