dilluns, 15 d’agost del 2011

LA FESTA EMOCIONA

Escric aquestes ratlles una cop ja hem deixat enrrera les festes majors de les dues Bonaterres i la Papiola Queden pel proper cap de setmana els actes d'Albinyana i just en acabar arribaran els de les Peces per posar la cloenda a les festes d'enguany.

Cada festa té els seus trets característics. Us explico algunes espurnes que m'han fet emocionar aquests darrers dies. Primer La bona predisposició de molta gent; la gent que porta les barres, els cuiners del "cochinillo" a Bonaterra II, els que organtizen i patrocinen els campionats bé sigui de dòmino o petanca, o els que no paren d'organitzar actes a Bonaterra I. També hi ha accions puntuals que emocionen com el lliurament de la medalla anual que es dona al Sr. Felipe a la Papiola, les matinades epectaculars a Bonaterra I, els somriures dels més petits als inflables, escoltar la música sota la llum de la lluna, la taula compartida, el silenci quan es canten els números del bingo, la xerinola de la festa de l'escuma...

Així es com visc l'estiu. Camuflat entre els veïns. Disfrutant de les festes. I la veritat és que només, amb això, ja sóc molt feliç.