dimarts, 25 d’agost del 2009

LES ESPURNES DE LA FESTA MAJOR 2009




Ahir a la nit vam tancar la festa major d'Albinyana. Amb havaneres, com sempre. I una Plaça Major atapeïda de gent.

Com sempre, quedaran a la memòria uns detalls que serviran per recordar els dies de festa grossa.

A nivell personal, he dormit popc, molt poc. Com toca, en dies de festa. Cap aprofitar els moments. Carpe Diem!!!! I així ho he fet.

Les espurnes que recordarè d'aquesta festa, són de coses senzilles: el somriure de l'enxaneta en el pilar que els Nens van portar fins el balcó de l'ajuntament, l'aixecament de copes dels més petits de la cursa popular, el ball del fanalet a la Societat, el llançament de penalts de la final del campionat de futbol-sala, les converses després de la visita per veure el CEIP Joan Perucho, les parades gastronòmiques al mig de les matinades, la processó...

Al costat d'aquells aspectes personals, hi ha situacions col·lectives que tothom comparteix com a moments importants: la cercavila del Nyctalus, el magnífic pregó de la Judit Huerta, el 3 de 7 dels Nens del Vendrell, el primer ball a la pista del nou col·legi o els somriures que arrenca Forani Teatre en les seves actuacions.

I uns detalls que m'han agradat, com sempre, es la col·laboració rebuda per part de molta gent en l'organtizació dels actes.