divendres, 28 de gener de 2011

SOL ES VA MÉS RÀPID, ACOMPANYAT ES VA MÉS LLUNY


Benvolguts i benvolgudes. Feia dies que no escrivia cap reflexió al bloc. Exactament des del darrer dia de l'any passat, que vaig fer un repàs del 2010. En aquest període de temps han passat moltes coses.

Us demano disculpes per aquest parèntesi sense comentar l'actualitat.

El fet més destacat durant aquest mes de gener s'ha produït a partir de la confiança que vaig rebre del President Mas. Va ser la nit de Reis. Entre Bonaterra i les Peces que en una conversa telefònica el President de Catalunya em va comentar la proposta per ser nou Delegat del Govern de Catalunya a Tarragona.

Aquesta confiança es va veure traduïda en un acord del govern publicat al Diari Oficial. Després va haver-hi l'acte de presa de possessió. No l'oblidarè mai. Per tenir tants i tants amics i amigues -també del meu estimat municipi- al meu costat.

Només tinc una paraula per expresar el sentiment que em va produir sentit l'alè de la gent que t'estima de veritat: Moltes gràcies.

Des de meitat de mes, entrevistes, presentacions, recepcions, anades amunt i avall, actes. Una vida encara més intensa.

Sempre i a tot arreu he deixat clar que sóc d'Albinyana. Perquè és gràcies a la gent del meu poble que ara puc treballar pel meu país. No ho puc oblidar mai.

Espero que des de la meva nova responsabilitat pugui ajudar a tirar endavant diversos temes locals. Vaja, n'estic convençut. La fidelitat al lloc que m'ha vist nèixer, crèixer i on hi visc la tinc tant interioritzada que em sento, més que mai, amb ganes de retornar al poble el que ell m'ha donat.

Sabeu qui sóc i com sóc. I que em teniu, com sempre, a la vostra disposició.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo, no sóc d'Albinyana, però una persona que té aquesta càrrega sentimental cap el seu poble i veïns, no es mereix menys.
Quim enhorabona i des de Calafell, el meu poble d'acollida, i que també et té una gran estima, t'envio salutacions.
I espero que, si la teva agenda t'ho permet, poguis venir als Tres Tombs que celebrem demà ;P
Montse

DeckerParsec ha dit...

Ostres! Jo quan vaig en cotxe no responc perquè no tinc mans lliures. Potser en Mas m'ha trucat més d'una vegada! Llàstima, ja he esborrat les trucades entrants.

. He he he.

Què t'anava a dir ha dit...

Anims i faras una gran feina. endavant quim

Nuria Miró ha dit...

D'això se'n diu un bon regal de reis.Et desitjo que puguis amb tot, perque se't gira una bona feinada.Enhorabona.