dimarts, 15 de març del 2011

ACLARIM LES COSES

La demagogia que gasta l'oposició albinyanenca es de tots coneguda. Ara fa uns dies van escampar un full que s'atreveixen a titular "Les Coses Clares".

Doncs vinga, aclarim-les.

Com es pot tenir la barra de dir que no han començat les obres del nou centre de dia quan ja hi ha enllestida la fonamentació i fa setmanes que els treballs s'estan efectuant.

Diuen que hi ha abusos en els rebuts de l'aigua. El que amaguen és que hi ha llars que tenien el comptador avariat i no se'ls facturava el consum. Ara, com que es paga per aigua consumida, ja que s'ha fet una renovació de comptadors hi ha famílies que paguen més. Això es criticable?

Expliquen que queden tres cases de protecció oficial per adjudicar. Una altra mentida.

Manifesten que es fan juntes de govern "encara que no s'hagi d'acordar res" Una altra falsetat. Tenen totes les actes i en totes elles sempre hi ha acords.

El llistat de mentides no acaba aquí. Diuen que la xarxa de subministrament d'aigua continua costant diners a l'Ajuntament perquè al pressupost de 2011 hi ha inversions per valor de 59.000 euros. S'ha de fer malpensat i tenir moltes ganes d'enredar per dir això. Saben que aquests diners són la darrera certificació del 2n Pla Zapatero que s'ha invertit en la millora de la xarxa d'aigua d'Albinyana.

Aquest és l'estil; Empastifar i no dir la veritat.