dimarts, 26 d’abril del 2011

JOSEP MANEL LALIGA GUANYÀ EL CONCURS LITERARI JOAN PERUCHO



JOSEP MANEL LALIGA GUANYA EL CONCURS LITERARI JOAN PERUCHO

El veí de Santa Oliva, Josep Manel Laliga ha estat el guanyador de la 12a edició del Concurs literari Joan Perucho, organitzat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Albinyana.

El treball de Laliga va ser escollit per un jurat qualificador que presideix Sofia Perucho, filla de Joan Perucho i està format per representants de les entitats culturals del municipi. El portaveu del jurat es Miquel Casellas que en l’acte de lliurament de premis va destacar la qualitat de tots els treballs presentats.

La resta de premiats en la present edició han estat Joan Guzmán, en la categoria juvenil; un treball col·lectiu dels alumnes de 6è de l’escola Joan Perucho i Laura Gil Bartra, en infantil, i la Maria Sancha Grífols i el 4t de l’Escola Joan Perucho en la categoría aleví. La festa de lliurament es va fer el passat diumenge a la tarda a la Societat d’Albinyana.

L’alcalde albinyanenc, Quim Nin, va explicar que el concurs “pretén, d’una banda, retre homenatge al millor ambaixador que ha tingut mai Albinyana i apostar per fomentar la cultura mitjançant el món màgic de les lletres. Aquest concurs literari va néixer, també, com una forma de treballar a favor de la nostra llengua”.

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

és una de les coses que marquen el nivell d'un poble i d'una societat.