dissabte, 2 d’abril del 2011

TORNEN "PÀGINES DE PASSIÓ"



"De les arrels colgades sota terra, en surten els espàrrecs i quan s’han tallat o cremat les esparregueres, en neixen una gran brotada. Les Pàgines de Passió d’Albinyana són un cant a la VIDA.Les arrels són mil·lenàries, han sofert destrosses, cremades, sequeres i podades, però la fe del poble ha perdurat i ha rebrotat amb nou vigor." Aquest fragment és de la presentació que va fer el nostre arxiprest Mn. Josep Maria Barenys del programa del vintè aniversari de les representacions.

Ara fa unes setmanes hem començat a assajar les representacions d'enguany. Una vegada més es faràn el dissabte a les 10 de la nit de la vigilia del diumenge de Rams i el mateix diumnge de Rams a les vuit de la tarda. Una representació de poc més d'una hora de durada que combina la música, la paraula i la reflexió.

Tornaré a fer de Pilats, el mateix paper que faig des del primer dia, En aquell ja llunyà 1990, quan per recaptar diners per la substitució de l'àngel que presideix el campanar de la nostra església, el nostre estimat mossèn Jordi Figueras va escriure un text que ha esdevingut un clàssic.

Amb la Passió hi he vist sempre una bona manera de fer poble. De demostrar-nos que som capaços de fer dignament allò que ens proposem. Que sigui per molts anys que es mantingui amb tot el vigor actual.