divendres, 10 de juliol del 2009

EL FONS DE L'ESTAT A NIVELL LOCAL JA ES POT VEURE.

Estan en marxa tres dels quatre projectes que l'ajuntament albinyanenc va demanar dins el Fons Estatal d'Inversió Local(FEIL) que el govern de l'estat va convocar per lluitar contra la situacio d'atur actual.

A nivell local, vam presentar un projecte de millora de les voreres de zones de les Peces i del safareig de la Canal, -que si ho hi va veura en quin bon estat ha quedat-. També s'està acabant un mur de contenció i una pista esportiva a Bonaterra II, la millora de l'enllumenat al Colomé de les Peces - canviant les llums de vapor de mercuri a vapor de sodi per tal de disminuir la contaminació lumínica.

L'altra obra que resta per fer, la millora de voreres a La Papiola, començarà d'aqui unes setmanes.

EL Fons ha ajudat. Es cert i així ho constato. Ha donat feina a una dotzena llarga de persones.
Ara bé, el que no crec que sigui bo es la linealitat en l'ajut. No es té en compte les característiques de cada municipi. Així ha rebut el mateix Barcelona que Albinyana. Poc més de 170 euros per habitant. Es clar que nosaltres ho multipliquem per poc més de 2000 i Barcelona per un milió llarg.
Ara cal esperar que l'any vinent es corregeixi aquesta situació i, si com s'anuncia, hi torna a haver-hi un FEIL 2, intentarem tornar a presentar projectes per anar millorant la nostra qualitat de vida.
quim

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

Si els posen aquí pero els treuen d'un altre cantó. miracles a lourdes.