dijous, 16 de juliol del 2009

ESTEM DE FESTA MAJOR PETITA


Avui divendres continuen els actes de la festa major petita d’Albinyana. Una festa organitzada per la Societat Recreativa Unió Albinyanenca amb la col·Laboració de l’ajuntament, i que va començar dijous a la nit amb un concert de jazz a la Societat.

Els actes previstos avui són un repic de campanes a les 2 del migdia i una representació teatral a les 10 del vespre. El grup de teatre “El Molí” del casal dels Montjos posarà en escena “La mare...quina nit” d’Assumpta González.

Per demà dissabte, els grallers locals faran les matinades. A2/4 de 12 del migdia es farà el tradicional Pa Beneït amb la processó i la missa. En acabar es fara un concert vermut amb la cobla Catania. Per cert, enguany hi ha moltes parelles que comenten que aniran al Pa Beneït. Parelles de gent ja casada. Doncs, entre les que hi haurà també hi podrem comptar la de la Cristina i un servidor.

Una actuació de pallassos i globoflèxia a les set de la tarda i un ball de nit amb el grup “Discobolos” clouran els actes de dissabte. La festa acabarà diumenge al migdia amb una exhibició de balls a càrrec dels alumnes de l ‘escola de ball Aula 3 del Vendrell, dirigit per Mónica Esteve.