dijous, 2 de juliol del 2009

PISCINA CONTRA LA CALOR



Per segon any consecutiu, l’Ajuntament d’Albinyana ha signat un conveni amb el Club Poliesportiu les Peces per tal que tots els veïns del municipi puguin utilitzar la piscina d’aquesta entitat. El preu de les entrades i abonaments no han augmentat i seran els mateixos dels dos darrers anys. Els avis empadronats amb carnet 65+ mantenen el benefici de l’entrada gratuïta.

Sóc conscient que aquesta mesura no agrada a tothom. Sé que aquesta serà la darrera temporada que no s’obrirà la piscina municipal, ubicada al complex esportiu. En els propers mesos, es prevsit que es facila necessària remodelació integral de les instal·lacions a fi que pel proper estiu del 2010 pugui tornar a oferir el servei en perfectes condicions

A part de la piscina de les Peces, tots els veïns empadronats al municipi d’Albinyana tenen com altres estius l’entrada gratuita a l’Aqualeón al llarg de tota la temporada estival.



Aquesta tarda he anat a Aqualeón a gravar una entrevista per una televisió. He pogut saludar a moltes veïnes del municipi que gaudien del parc amb els seus fills Les instal·lacions del parc estan molt bé i el fet de poder anar-hi qualsevol dia facilita que aquelles persones que els agrada banyar-se ho puguin fer sovint.

quim

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

Millor aqualeon. sens dubte, pero entre setmana i que no estigui nuvol