dimarts, 6 de desembre del 2011

BONES FESTES


A l'entrada dels nuclis de població del nostre municipi ja està encés l'enllumenat de Nadal. Enguany, com en d'altres anys, hi ha un únic missatge: Bones Festes.

En el Nadal passat, un bon amic hem comentà que no li agrada aquesta felicitació. Per inconcreta. I per no esmentar el desig concret d'un Bon Nadal. Hi estic força d'acord. Però, enguany, davant la situació econòmica que travessem, des de la casa de la vila s'han aprofitat les que ja teníen. Per tant, haurè de tornar a acceptar la seva crítica i visió encertada.

Encara que el desig de Bon Nadal i millor any 2012, arribarà a totes les llars del municipi en la felicitació i el calendari tradicional.

A moltes cases, enguany les festes s'acosten amb un regust trist i un color fosc. Falta alegria. Molta gent pateix la cruesa de la situació econòmica.

Però val la pena fer l'esforç d'obviar la dura realitat. I compartir la joia nadalenca amb la família, els amics, els veïns.

A nivell municipal hi haurà actes, com sempre, oberts a la participació popular, organitzats per entitats i per l'ajuntament. Fem, amb la nostra presència i el nostre somriure, una eina per l'esperança.

Amb tot l'afecte personal, Bones Festes.