dissabte, 16 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY: DUES DONES IL·LUSIONADES I FIABLES

El repàs als membres de la candidatura que encapçalo a les eleccions del  diumenge vinent, 24 de maig, acabarà demà amb la presentació dels números dos i tres de la llista.  Avui li toca el torn a dues dones que van en els llocs 4t i 5è:  Montse Gutiérrez i  la Rosa Ribas.

La  Montse viu intensament aquesta primera experiència en una llista electoral. Tota una novetat. Estic segur,  que serà una gran regidora i que la seva aportació a la nostra vida col·lectiva serà molt reeixida. Té moltes característiques bones que hem anat descobrint tota la candidatura i que aviat tot el municipi coneixerà: D'entrada és una dona amb una vitalitat immensa. Treballadora incansable i ben organitzada, caràcter molt obert i de fàcil relació amb tothom. Particularment, m'agrada la seva predisposició permanent a donar un cop de mà en qualsevol necessitat.

Viu al carrer de la Vinya de la Papiola des de fa sis anys. Va néixer a Mollet, Està casada amb el Javi i són pares d'una filla de nou anys, l'Aroa. És sòcia de l'Associacíó de Veïns de la Papiola i entre els seus hobbys hi ha estar amb la família, el cinema i practicar esport. 



Fa quatre anys  vaig avançar que la Rosa Ribas, la petita de les tres germanes de Cal Janet, seria una gran regidora. I no em vaig equivocar. Casada amb el Ventura,  té dues filles i és àvia de dues nétes. Viu al carrer Quintanes d'Albinyana d'ença que  va arribar al món ja fa 52 anys. 

Com tothom, els  que prenem decisions, l'encertem la majoria de vegades i en algun cas ens equivoquem. La Rosa és dona de conviccions. Disposada a treballar en  la defensa del municipi, ha fet en els darrers quatre anys una feina extraordinària al costat de la majoria d'entitats del nostres pobles. 

Membre del Consell Parroquial d'Albinyana i del Consell Arxiprestal delsBaix Penedès, canta al cor de la Passió des que es impulsar la representació, ja  fa 26 anys. Va ser la primera dona presidenta de la Societat d'Albinyana. 

El seu caràcter extravertit i franc li ha permès empatitzar fàcilment amb molts socis i veïns de les associacions i entitats dels nostres nuclis de població., Capítol especial es mereix la seva feina com a regidora d'educació, on ha ajudat a la millora constant de la nostra escola Joan Perucho o de la llar d'infants de les Peces, o en la seva feina com a responsable de cultura que ha permés incrementar les accions culturals i festes populars. en el darrer mandat municipal. Activitat i feina que espero podrà tornar a desenvolupar en els propers temps.




FEINA FETA; 

POLÍTICA SOCIAL, MÉS QUE MAI.

En el darrer mandat, s'han incrementat el suport a les famíles necessitades amb diferents mesures. Per citar diferents exemples hi ha la renovació anual del Conveni amb Càritas Parroquial del municipi, amb la Creu Roja i el Banc d'Aliments. 'han organitzats,de manera regular, recaptes de productes de primera necessitat, 

També s'han mantigut les bonificacions del 100% del cost del bitllet de transport de bus urbà a totes les persones empadronades majors de 65 anys. i s'han incrementat els aparells de teleassistència al municipi, i les beques de menjador i transports també han augmentat el darrer curs.