dimecres, 20 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY: VALOREM EL QUE TENIM

Una campanya  electoral  és el moment de fer balanç de la feina feta i de presentar les propostes pels pròxims temps.

Es temps de facilitar informació, de contrastar idees i de pensar en positiu. No cal anar contra ningú, ni personalitzar les ires i les fòbies. Només anant a favor es poden fer coses positives. Es temps de sumar. De fer aportacions individuals per construir un projecte col·lectiu.

D'explicar qui som i d'on som. 

Sota el lema "Junts, més lluny", la candidatura que encapçalo al municipi d'Albinyana és la única que incorpora persones que viuen en algun dels diferents i singulars nuclis de població: Albinyana, les Peces, Bonaterra II i I, la Papiola, el Molí del Blanquillo i les Masies del Torrent.

Som vint-i-un candidats i candidates que el diumenge que ve podrem votar en algun dels col·legis electorals del municipi perquè  tots estem empadronats. De les altres tres candidatures, només n'hi ha una que té també tots els membres empadronats. 

La  nostra llista incorpora el candidat de més edat, el Paco Cohard, amb 70 anys i el més jove, el Francesc Penas Hidalgo amb només 18 anys, perquè, almenys per nosaltres, tots els segments de població són importants.

Som gent senzilla, gent del poble i arribada fa molts o pocs anys, que coneixes, que pensa com tu i que es mou pel respecte a les tradicions, al territori i al medi ambient,  Som persones que valorem el que tenim. Com per exemple, algunes de les actuacions realitzades en el darrer mandat:


Millora del Parc Infantil a la Papiola


Millora Entrada/Sortida a Bonaterra de la C-51


Nou Consultori Mèdic a Albinyana


Centre de Dia i consultori mèdic a les Peces