divendres, 8 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY



Avui, a punt d'acabar el primer dia de la campanya de les eleccions municipals del proper 24 de maig, començo aquest diari de campanya on us explicaré qui forma part de l'equip que m'acompanya en la candidatura que tinc l'honor d'encapçalar. També faré un repàs de les accions, actes i curiositats que s'aniran desenvolupant en els propers dies.



Amb la petita presentació dels candidats hi acompanyaré una imatge d'una realització que hem fet en el darrer mandat. 

En els dos darrers llocs de la candidatura, Josep Palau i Ferran González. 

El Josep Palau, el cuiner, viu a la Canal amb l'Esther. És feliç entre fogons, fent de pagès i jugant amb els seus néts i neta i ja es deleix per conèixer els que vénen de camí. Tanca la candidatura en el lloc 21è. Algú podria pensar que aquest lloc és simbòlic. No és  el cas del Josep. En aquesta tercera vegada que tanca la llista, el Josep penca com el primer. Tant és repartir propaganda, enganxar cartells, preparar materials. Sempre disposat. Generós en el tracte. 

En el 20è lloc de la llista hi ha el Ferran González, que viu a les Peces des de fa més de deu anys. Un apassionat de l'esport en general, però sobretot de l'hoquei patins. El seu fill Ferran té a la part de darrera del seu habitatge un petit espai amb porteria per entrenar. És vicepresident del Club Poliesportiu Les Peces i és fàcil veure'l suar jugant a frontó amb amics del mateix Club. De  tracte afable, és un xicot que no té mai un no per resposta quan se'l demana en qualsevol activitat.


FEINA FETA: 

En els darrers quatre anys, hem ampliat els espais funeraris tant d'Albinyana com a Les Peces. Una de les millores més visibles ha estat, a part de l'ampliació de nínxols, l'adequació de dos espais d'aparcament al costat dels cementiris municipals tant a les Peces com a Albinyana