diumenge, 26 de juliol del 2009

CIVISME? ALGUNS NO EN GASTEN GENS!!!




A vegades penso que com més coneixements tenim, menys civisme gastem.
Hi ha qui sempre vol fer el que li ve de gust. Aixó peró no es útil ni aconsellable si l'actitud no es bona per a la comunitat.
Ja sé que la proliferació de lleis i reglaments és irritant. I aquests que es creuen els "amos del carrer" no són gaire amics de les sancions, multes, inspeccions o avisos.
Vivim en un municipi on moltes de les normes que imposem no són per combatre actes delictius greus, sinó per suplir meres faltes de civisme.

Tots tenim dret a viure mentre no amarguem la vida al pròxim. I ara hi ha qui aixó no ho entén o no ho vol entendre. Aquesta setmana hem hagut de tornar a col·locar aquest cartell de prohibit banyar-se a la bassa dels regants que hi ha al costat del safareig de la Canal. Perquè una bassa no és una piscina pública. I hem pogut comprovar com alguns desgraciats per tal de guanyar protagonisme es dediquen a trencar mobiliari urbà com fanals o les branques de l'arbrat ornamental.

Aquest no és el camí cap a l'excel·lència. Es el camí cap al desastre. I obviàment no el podem acceptar.

3 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Si. es perden un munt de diners.

Unknown ha dit...

Amb aquest comentari no intento justificar el comportament incívic d'aquests individus als que anomenes “desgraciats”, que es dediquen a destrossar el mobiliari urbà, com ara els fanals o els arbres. Però trobo que si l'ajuntament ha hagut de tornar a posar el cartell de prohibit banyar-se a la bassa no deu ser només perquè els “desgraciats” trobin que és divertit treure'l.
No heu pensat que pot ser que us vulguin dir alguna cosa amb aquesta acció?
Sincerament, no deu ser molt agradable haver-se de banyar en una bassa relliscosa que com tu dius és per regar i no és una piscina pública. És evident que no ho és, però també és evident que si hi ha algú que s'hi banya no és per gust, sinó per falta d'alternatives, o fins i tot per confusió, ja que després de tenir la piscina municipal tancada des de fa dos anys, l'ajuntament pren la decisió de gastar-se cert pressupost en arreglar la bassa just quan comença l'estiu.
Per molts cartells que s'hi posin, és difícil resistir-se a fer-se un bany en ple agost, ja que no totes les cases d'Albinyana disposen d'una piscina o un jardinet on mullar-se a cop de manguera.
Tens raó quan dius que com més coneixements tenim, menys civisme gastem, però per tenir coneixements normalment cal rebre alguna explicació, i en aquest cas t'aconsellaria que informessis als teus veïns d'Albinyana (el municipi que estimes) de les raons reals del tancament de la piscina, i de la poca dedicació que inverteix l'ajuntament en arreglar el Poliesportiu Municipal (tant el funcionament de la piscina, com el bar del poliesportiu o les activitats que no es realitzen a la pista), ja que aquesta política de desinformació que heu adoptat, queda lluny de satisfer les necessitats dels habitants del poble.
És cert que hi ha “desgraciats” al municipi, però trobo que som tots aquells que cada dia ens sentim més abandonats i enganyats per l'ajuntament, que només es preocupa del poble de cara a la galeria.
Aquest és realment el camí cap al desastre i evidentment els veïns no el podem acceptar.

dani ha dit...

Molt ben dit Sara, aquest alcalde es una vergonya per aquest poble que no evoluciona, sembla que estiguem encara als anys 70, això sí, amb un poliesportiu tancat.

Encara afegiré Sr. Alcalde que tu ets el primer responsable de permetre aquest incivisme i si pensas que no es així, per que es permet a determinats individus tenir el carrer ple de merda!!! i no em pots dir que no ho has vist, perque si has estat capaç de fer la foto del cartellet de la bassa del regants, justament has pasat per la porta d´aquest individu i no veig cap fotografia d´aquesta incivitat. pren messures ja i deixa de fer escrits absurds