diumenge, 8 de maig del 2011

GENT DE FIAR: EDUARDO ISIDRO SAN MARTIN


El candidat que us presento avui és una persona seriosa, amb molta credibilitat. L'Eduard Isidro té 56 anys, està casat amb la Charo i es pare de dues filles. Viu a Bonaterra II des de fa 19 anys.
Té l'aparença d'un home distant. Però res més lluny de la realitat. Es familiar, de tracte afable i amb un bon sentit de l'humor.
Amb ell vaig compartir dues legislatures. Era l'encarregat dels números, de la hisenda local. Hi va dedicar molt de temps a endreçar la situació heretada i va posar en pàctica la seva experiència de més de 28 anys de treball en una empresa del sector financer.
L'Eduard sempre està a punt per col·laborar. És un exemple de compromís. Tant és que estigui al davant de la llista, al mig o al darrera. Hi pots confiar. Sempre té a punt el consell i la visió encertada per cada situació.
Domina l'informàtica i l'apassiona el món dels trens.
Amb ell hem viscut experiències personals que difícilmen oblidarem. Per exemple, quan vam anar tots dos fins a Ortuella(País Basc) en un funeral d'un infant que va morir al parc aquàtic del nostre municipi.

Té estudis de Dret a la Universitat de Barcelona.És Soci de Creu Roja i col·laborador en campanyes d’ajuda humanitària. Va fundar i és soci d'una empresa de logística. El seu nom és DECERO. De l'Eduard m'hen he refiat sempre. I estic convençut que aquesta confiança la mantindrem durant molts i molts anys.