dimecres, 18 de maig del 2011

GENT DE FIAR: ESTER HERNÁNDEZ TOMÀS


Torn avui per l'Ester Hernández. L'Ester de Bonaterra I. Ella és la única persona de aquesta part del municipi, Bonaterra I, que hi ha a les candidatures que es presenten a les eleccions municipals. Només Convergencia ha pensat en aquest nucli.

Nascuda a l'Arboç l'any 1973 està casada amb el Tino -una excel·lent persona- i té una filla fantàstica, la Noelia.

Ha estat regidora aquests darrers quatre anys. I he pogut comprovar la seva empatia en tot tipus de situacions. Pateix per resoldre els temes que se li encarreguen. I sempre té un si per resposta a tot el que se li proposa. Ha fet molt bona feina i espero que podrà seguir demostrant la seva vàlua.

Treballa com a comercial d´una empresa d´Assegurances. Abans treballava en una multinacional al departament de vendes com Tècnic Comptable. Pertany a la Junta de Compensació de Bonaterra I i col.labora amb la Comissió de Festes de la Urbanització de Bonaterra-I des de fa molts anys.

Simpàtica amb tothom. S'arremenga quan convé i no li cauen els anells per fer qualsevol tipus de tasca necessària en l'organització de qualsevol activitat.

Fa pocs dies, quan la vaig acompanyar a veure al conseller Lluís Recorder per demanar la solució per treure el perill de l'entrada de Bonaterra vaig adonar-me, una vegada més, de la seva capacitat de convicció.
L'Ester és una dona que no falla.