dilluns, 9 de maig del 2011

GENT DE FIAR: TONI LÓPEZ JIMÉNEZ


Un dels joves de l'equip és el Toni López. Fa 8 anys que viu a la Papiola, i cap a finals d'any viurà a Albinyana en un dels habitatges de la primera promoció de protecció pública que s'han construit al municipi.

Tot i nèixer a Barcelona ha crescut entre els carrers de la Papiola. Té estudis d'Administratiu i Batxiller en Ciències Socials. Treballa des de fa vuit anys a l'empresa Aigües de Tomoví.

Jove inquiet, de fiar. Els seus companys de futbol -juga a la Joventut Esportiva de Sant Jaume- sap que és un home d'equip, que sempre lluita i que no li agrada perdre.

Organitza amb el seu amic, el Pep Planas i molts altres companys, la festa major de la Papiola. Entre les persones que sempre hi ha el seu costat hi trobem la Lidia, la seva parella. Són encantadors.

Políticament el Toni ja va venir a la candidatura del 2007. Diu que el va convençer l'slogan "aquí tenim futur". Ara encara està més convençut del projecte i creu molt encertat l'slogan senzill i clar d'aquest 2011: "confiança".

El Toni és un reflex de la seva família. Gent honesta, treballadora, i amb ganes de progressar. La recepta perfecta per poder guanyar el futur. Ell és un altre candidat fiable.