dimarts, 17 de maig del 2011

GENT DE FIAR: LLUIS ESTEBAN CASTANERA


"Estic casat amb la Sílvia i sóc el pare de la Mar i el Jordi" Aquesta és la presentació que sempre fa el LLuís Esteban.

El Lluís viu a Bonaterra II des de fa dotze anys. Ara ho fa al principi del carrer Moncayo i fa uns anys al carrer del Puig Major. Té 47 anys i va nèixer a la Colònia Güell. És el cinquè de vuit germans. Els vaig casat fa molts anys. El seu casori es va fer als jardins del Museu Dñeu

Es un esportista nat. Pràctica muntanyisme, fitness, ciclime i snowboard.
Té estudis en Turisme i Socilogia. Laboralment, es Delegat d'una Mútua d' Assegurances. Té vint anys en el sectr assegurador. També ha fet feines de gestor i formador d'equips comercials.

Aquesta és la segona vegada que forma part d'una llista electoral. Ho fa carregat d'il·lusió. Té al davant la possibilitat de treballar per l'entorn on viu. I s'esforça per aconseguir-ho. A les sortides per penjar cartells ha estat un dels més actius. Enfilat al capdamunt d'escala o furgoneta sempre disposat.

Quan, fa uns anys, vaig conèixer al Lluís en va cridar l'atenció que era una persona d'idees clares. Que coneix molt bé que és prioritari. No fa volar coloms. I té conviccions fondes.

Quan se li va proposar fer un salt endavant en política local i anar en llocs destacats per poder servir, si rebem la confiança necessària, des d'una regidoria a tot el municipi no ho va dubtar. Volia ser útil al projecte en qualsevol lloc. I a fe de Déu que s'ho ha pres amb moltes ganes.

El Lluís és un persona educada, preparada i amb esperança davant aquest nou repte vital. Un exemple de candidat ben fiable.