diumenge, 15 de febrer del 2009

8 ANYS DE TRES TOMBS A LES PECES







Els carrers de les Peces han tornat a viure una nova edició de la festa dels Tres Tombs.


Ha estat la vuitena edició. I, com ja van sent una tradició, la festa ha anat molt bé. Una molt bona participació de cavalls i genets, i una cinquantena llarga de carros han fet de la jornada d'avui un dia rodó.

D'entrada un bon esmorzar mentre van arribant els participants. A 3/4 de 12 l'inici de la festa. Amb un recorregut pel cas antic de nucli fins arribar a l'església del Sagrat Cor, on un any més l'arquebisbe emèrit, Joan Martí Alanis ha procedit a la benedicció dels animals. Després el recorregut de costum amb el corresponent lliurament de records en acabar davant del Bar Conchi.

Estic molt content de l'activitat de tota la gent de l'Associació dels Tres Tombs del municipi. La bona feina al capdavant de la festa del Manolo Cordero i la seva dona, la Reme, amb l'ajut del Joan Casellas, el Magí, el Pep Figueres i les seves respectives mullers, o la bona feina de tots els regidors del govern o dels voluntaris que ens ajuden en tota la festa (controls, bar, preparació del recinte d'acollida, etc).

De bons amics dels món dels cavalls dels pobles veïns: la Bisbal, LLorenç, Banyeres, Calafell, Santa Oliva, El Vendrell,...

De l'Ampa del Ceip Joan Perucho per la col·Laboració en la megafonia de la festa.

De la paciència de la gent de les Peces que ha de suportar una variació del trànsit normal durant unes hores.

I estic satisfet de la participació de molta gent del municipi a la festa. Al llarg de tot el matí gent de tots els nuclis es veuen a la festa. I aixó, es per a mi, el fet més destacat. Una festa de Tothom.

quim