diumenge, 1 de març del 2009

LA PASSIÓ D'ALBINYANA COMPLEIX 20 ANYS


Divendres passat van començar els assajos de "Pàgines de Passió".

Enguany fa vint anys que al poble es va decidir impulsar una Passió per recollir fons per canviar l'àngel que corona el campanar de l'església del poble. L'impulsor i l'ànima de l'obra va ser mossèn Jordi Figueras. D'ell va sorgir la idea, va escriure el text i va ser qui va engrescar-nos a tots en la iniciativa.
Des de la primera representació, l'any 1990, que hi participo amb el mateix paper: Ponc Pilats.

Enguany tornarà a dirigir-la la tarragonina, Merçe Sarda, que en els darrers anys hi ha fet una incorporació molt destacable de novetats escèniques. I del cor s'en tornarà a encarregar, com ho fa també des del primer dia, el Josep Maria Guitart.

A la Passió hi participen totes les generacions d'albinyanencs. Gent adulta, joves, infants. Homes i dones. Tots fent poble.

Val la pena venir a Albinyana a veure la Passió. Només en fem dues representacions: la vígilia del diumenge de Rams a les 10 de la nit i la del mateix Diumenge de Rams a les vuit de la tarda.


1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

Osti, jo hi vaig anar només el primer any i sembla que fos ahir. Com passa el temps. Realment és una dels punts de referència d'Albinyana.