diumenge, 8 de març del 2009

TODA PEQUEÑA SEMILLA, SABE EN SU ESENCIA, QUE PUEDE LLEGAR A SER UN GRAN ARBOL

Avui dia 8 de març es commemora el dia internacional de la dona treballadora.Al nostre poble ahir es va fer el ja popular "sopar de la dona" on un centenar de dones es van aplegar a la Societat local per compartir taula, manifest de la jornada i un animat ball.







Però l'acte més entranyable del dia de la Dona l'hem viscut aquest matí.
Ha estat a les Peces, on hem fet un senzill, peró molt emotiu, homenatge a l'àvia del municipi. La Sra. Manuela Díaz Valle.
La persona de mes edat del municipi va complir fa unes setmanes 100 anys. I avui, precisament dia de la Dona Treballadora, hem anat a visitar-la, per felicitar-la pel centenari i perquè enteniem que era el millor dia per fer-ho. Li hem lliurat un ram de flors i una escultura amb una frase que ho diu tot. " Toda pequeña semilla, sabe en su esencia, que puede llegar a ser un gran árbol".

L'estampa de la Sra. Manuela rodejada amb els besnéts, néts, filla i fill, i la resta de familiars ha estat per a mi i els altres tres companys del govern local que m'han acompanyat un autèntic regal.

M'he fixat amb les mans de l'homenatjada. Unes mans que parlen per elles mateixes. Amb senyals evidents dels pas dels anys, aquelles mans m'han demostrat que davant meu tenia un exemple de dona lluitadora. Que va tirar endavant una família amb temps molt difícils. Que va estimar als seus i que ara rep dels seus també l'estima que va donar.
Ha estat una curta estona, peró les bones vibracions que ha trasmet l'acte son les que no oblidaré en molt de temps.

quim

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

Aqui es veu motl de caliu. Molt bé xaval.