diumenge, 12 de juliol del 2009

DIUMENGE FESTIU I SOLIDARI










Aquest diumenge ha estat molt intens.
D'entrada un funeral al Vendrell. A mig matí, en honor a Sant Cristòfol, benedicció del cotxe davant l'església d'Albinyana, després cap a la piscina del Club Polisportiu les Peces per col·laborar en l'edició d'enguany del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple i al migdia a Banyeres a veure una actuació castellera de festa major amb les dues colles comarcals: Nens del Vendrell i Minyons de l'Arboç més els Bordegasos de Vilanova.

I a mitja tarda, una falsa alarma d'un robatori, es ha fet compartit una bona estona amb una patrulla dels mossos d'esquadra. Ells són els encarregats de vetllar per la nostra seguretat. I cal agrair la bona disposició a fer bé la seva feina. Ens cal tenir confiança en la nostra polícia, encara que massa vegades passa que les lleis no acompanyen la seva actuacíó.

Avui amb ells i amb un parell de veïns hem comentat la necessitat de plantejar reformes del Codi Penal, de millorar els recursos i d'augmentar plantilles.

Vaja, que quasi hem arreglat el món.


A Banyeres he vist com la Núria Figueras, la nova alcaldessa i bona amiga, s'ho passava molt bé seguint les evolucions dels castellers. La Festa major, m'ha comentat, que anava molt bé. Amb molta gent arreu, i amb actes molt lluïts. A Banyeres m'he trobat a gent del meu poble, i també a la pregonera d'enguany a la nostra festa major.

quim

2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Albinyana és un poble molt actiu i que duri

Penedesfera ha dit...

Hola Quim,

Hem afegit el bloc a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera. Si vols rebre les informacions de la comunitat envia'ns un e-mail a penedesfera@penedesfera.cat

Al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat