diumenge, 1 de novembre del 2009

UN TOTS SANTS BEN COMPLERT


Avui dia de Tots Sants farem la tradicional visita als cementiris.

Al d' Albinyana hi tinc el pare i la mare, els avis, i altres familiars. També passarem per la Bisbal i Santa Oliva, com fem sempre, per no oblidar a persones estimades.

Ahir dissabte, ja vam tenir una diada funerària. Al matí a la Catedral de Tarragona vaig assistir a la missa funeral pel bisbe Joan Martí i Alanis, i a la tarda al poble acomiadavem al Josep Nin, més conegut pel "Pulido".

En arribar al cementiri local vaig poder comprovar la millora important que ha suposat el mur de contenció que separa els dos cementirs i que permet ampliar l'espai exterior. Ahir mateix amb el meu tinent d'alcalde, Paco Cohard i el cap de Brigada, el Manel Gutiérrez, vam comentar la compra que farà l'ajuntament dins de poques setmanes de l'espai adjunt que permetrà disposar d'un ampli espai d'aparcament i també per a fer-hi futures ampliacions de nínxols.

També ahir es van fer les tradicionals castanyades i festes de halloween. Al nostre poble, les llars d'avis de les Peces i Bonaterra van escalivar castanyes regades amb moscatell, van menjar panallets i van ballar una bona estona. A les Peces també l'Agrupació Recreativa va fer un sopar--ball.
Però la gran novetat d'aquest any, ha estat la presentació de la nova entitat juvenil, El Refugi. I ho van fer amb l'organització d'una festa de Halloween. Van ser molts els nens i nenes que van participar a la tarda a la gimcana i xocolatada posterior i al vespre vam fer un recorregut del terror molt ben ambientat.

Em va agradar molt la participació dels veïns, la cara de satisfacció i d'haver-ho passat molt bé de tots i totes les que hi van pendre part. I els espectadors que van veure la festa sortien engrescats esperant la propera edició.

Felicito, ben sincerament, a aquests joves que demostren que quan es vol és pot. Que quan hi ha ganes tot es possible. Que val la pena apostar per qui té idees. Que fer festa només depén de la voluntat de passar-ho bé.

quim