diumenge, 14 de febrer de 2010

EL THRILLER CARNAVALESC ANIMA LA FESTA AL MUNICIPI

Aquest any, gràcies a la bona feina de l'Associació Juvenil "El Refugi", hem pogut veure desfilar pels carrers del nostre municipi una carrossa de Carnaval amb una comparsa que l'acompanyava amb una bona coreogràfia per ballar la coneguda cançó "Thriller" del desaparagut Michael Jackson.

Amb un fred espectacular, han passat pels carrers d'Albinyana, Bonaterra II i Les Peces, des de divendres fins avui diumenge. Ells han estat la novetat. I un bon reclam per tal que en properes edicions aquesta festa esdevingui de les millors i més participatives que es fan al nostre municipi.

El Carnaval a més ha tingut la rua de l'Ampa de l'Escola, la del propi centre, un concurs de disfresses infantils a Bonaterra i encara queden el sopar de dones demà dilluns i el tradicional d'homes dimarts, l'enterrament de la sardina dimecres a càrrec de l'associació de gent gran de Bonaterra. La darrera glopada la tindrem dissabte vinent amb el carnaval de la gent gran de Bonaterra i el seu popular sopar i ball.

L'any vinent crec que hem de fer possible, des de l'Ajuntament, una coordinació de tots els actes previstos per facilitar la participació de tothom en totes les programacions. Val la pena fer l'intent d'ajuntar per fer una festa encara més lluïda. De moment, enguany cal felicitar a tothom, sobretot a la comparsa i al director de coreografia i als joves impulsors de la carrossa de Les Peces.