dilluns, 11 d’abril del 2011

MILLORANT LA SANITAT


Dijous passat al consultori mèdic de les Peces es van fer, per primera vegada, les primeres extraccions de sang.

Aquest nou servei d'anàlitíques a les Peces es la darrera millora en l'àmbit sanitari que hem fet al nostre municipi.

Dels equips de govern que he encapçalat, la regidoria de Sanitat sempre ha estat una de les prioritàries. Des de l'Adela Navarro, fins avui amb la Sílvia Maldonado, hi hem dedicat moltes hores a fer avançar aquesta àrea. I no hem parat d'actuar-hi en els darrers anys. Així tenim en construcció a la nova Rambla del Penedès -també a les Peces- d'un nou consultori mèdic. O la cessió dels terrenys necessaris per fer també un nou consultori a Albinyana, just en el terreny de darrera de l'actual.

O bé el servei de taxi per fer les anàlitiques de sang que fa que molts veïns amb problemes de mobibilitat puguin venir i tornar a casa en acabar l'analìtica, o el servei de podologia, o les visites del pediatre...

I reformes com la de mobiliari dels darrers mesos del consultori local d'Albinyana, o la incorporació de l'aire condicionat, o l'adquisició d'aparells com per exemple un electrocardiograma.

Sabem que convé i no escatim esforços en fer-ho viable.

I és que un poble avança també en qualitat si la seva sanitat funciona. I en el nostre cas, més enllà de l'acció municipal, tenim una plantilla de professionals excel·lent: la doctora Benita Peray, la infermera Anna Maria Marin i l'administrativa, la Lucia Montoro.

Elles són el veritable motor i el combustible necessari. Que per molts anys poguem compartir aquest nivell de bones prestacions i qualitat humana de l'equip sanitari del nostre municipi.

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

Si no ens podem queixar al poble de la sanitat local, crec jo.