dissabte, 1 de novembre del 2008

IMPOSTOS PER SOTA DE L'IPC. I n'hi ha que es queixen!!!

Ahir al vespre vam aprovar les ordenances fiscals per l'any vinent.
Novetats:
l'IBI i la llar d'infants s'apujen el 3,2%.
Les escombraries de 60 € cada mig any passarà a 63 €.
I el bitllet del bus de 1,2 € a 1,3 € a partir del gener. L'abonament de 10 viatges de 9 a 9,5 €.

I també vam aprovar un preu públic per la botifarrada de l'Onze de Setembre: 5 euros pels no empadronats i 2,5 € pels empadronats. I per qualsevol sopar que organitzi l'Ajuntament (dia de la Dona, Maratho, festes majors, etc,) un preu únic de 12 euros.

No s'apujarà l'ibi de les finques dels pagesos, l'aigua, la taxa del cementiri, l'iae, les plusvàlues, l'impost de circulació,

Doncs bé, només ho vam aprovar nosaltres. L'oposició, una vegada més fent una demostració d'incapacitat, volia que no s'apujés res.
Es a dir, no tenir em compte pel 2009 el que marca l'Estat de pujada pels treballadors, ni la pujada dels preus dels carburants que ens aplicaran al transport, ni la pujada de la llum. Res. Tot igual, com si estiguessim a Disneyland-Albinyana.

En acabar el ple vam anar a la festa de Castanyada que es feia al Centre Cívic de Bonaterra. I vam anar amb els deures fets i conscients que la gent del nostre municipi continuarà un any més amb un nivell correcte de prestacions i serveis i sense una càrrega fiscal asfixiant.

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

QUè han de dir? no té més importància. Els falten arguments per desbancar els teus que són molt més forts.