dissabte, 13 de juny del 2009

Penedesfera, anada a l'ermita i trobada motera.


Aquesta tarda m'he passejat per la Trobada de Harley Davidson que es fa a Tomoví. He quedat sorprès de la quantitat de gent coneguda que hi havia. Molts veïns del mateix municipi m'han saludat i m'han comentat que fa molts anys que tenen aquesta veneració per la seva Harley.


He anat a la Trobada just després de la missa que cada 13 de juny, diada de Sant Antoni, es fa a l'ermita albinyanenca. Com sempre hi ha un petit refrigeri a la sortida de l'acte religiós i la tradicional rifa d'un cabrit. Sempre es molt agradable pujar a l'ermita. Allà dalt tens la sensació de llibertat. Veus un immens paisatge penedesenc al peus i t'adones de les transformacions que va patint el territori.


Precisament com a penedesenc vaig estar divendres a les jornades inaugurals de la 2a edició de la Penedesefera a Vil·la Casals. Una magnifica organització per parlar de les noves tecnologies d'informació i comunicació, de les eines i de la seva utilitat, de la política 2.0 i dels polítics 2.0. I vaig tenir ocasió d'acompanyar a la Isaskun Bilbao en el seu recorregut pel Museu de Pau Casals.

Junt amb el Benet Jané vam poder comprovar l'emoció de la nova eurodiputada (anava de nº 2 a la llista que encapçalava Ramon Tremosa) i fins el mes de març presidenta del Parlament Basc, en escoltar al mestre Casals a l'ONU o intepretant el Cant dels Ocells.




2 comentaris:

Què t'anava a dir ha dit...

Nen, no pares tu.

Daniel García Peris ha dit...

Al web de les Jornades de la Penedesfera http://www.penedesfera.cat/jornades-de-la-penedesfera hem incorporat l'arxiu amb les reaccions més rellevants de l'esdeveniment i l'accés als vídeos de totes les taules rodones i activitats.

Moltes gràcies Quim per participar-hi i ens seguim a la Penedesfera.