diumenge, 15 de novembre del 2009

XÈNIA CANTONI: La primera jugadora vinculada al municipi que defensa Catalunya.


Aquest diumenge al migdia he anat a Coma-ruga a veure i animar a la selecció de Catalunya de Futvòlei que ha quedat en quarta posició en les modalitats masculina i femenina en el I Open Internacional de Futvòlei 2009 celebrat aquest cap de setmana


La selecció nacional catalana femenina, formada per Sussana Baeza i Xènia Cantoni, ha disputat el tercer i quart lloc contra Brasil, on ha resultat derrotada per dos sets a zero.
Posteriorment, la selecció masculina, conduïda per Manel Muñoz i Francesc Riba, ha estat derrotada per França (0-2) també a l'encontre per al tercer i quart lloc. Tant en masculí com en femení, Brasil s'ha endut la primera edició del torneig.

Aquest torneig ha viscut la polèmica per la no presentació de la selecció espanyola en l'encontre que havia de disputar dissabte contra Catalunya, tant en la modalitat masculina com femenina. El Consejo Superior de Deportes (CSD) va evitar la presència espanyola.


Quina relació té la notícia amb el nostre municipi us preguntareu. Doncs la resposta la tenim en que la Xènia Cantoni és la filla del veí de les Peces, LLuís Cantoni. Aquesta jove jugadora de la selecció catalana ha defensat brillantment els colors de la nostra selecció. Ella fa molts anys que té les Peces com a lloc d'estiueig i des d'aquí ha passat a jugar a futvolei amb la vendrellenca Sussana Baeza.


He tingut oportunitat de felicitar-les per aquesta digna representació.


quim