dimecres, 23 de desembre del 2009

EL NADAL MÀGIC DEL MEU MUNICIPI



Estem immersos en l'ambient nadalenc.

I al municipi hem fet algunes activitats que ja ens acosten a la màgia d'aquests dies. D'entrada ja han arribat a totes les llars la felicitació i el calendari anual que recull els premis de pintura i fotografia que es fan durant l'estiu a les Festes Majors de les Peces i ALbinyana.

El passat dissabte, a les Peces, es va respirar ambient nadalenc tarda i nit. Al voltant de l'Agrupació Recreativa, els actius membres de l'associació juvenil, El Refugi, a qui felicito per les ganes que hi posen en cada activitat que fan, van montar un bonic pessebre vivent. Tot i el fred, menys de tres graus amb un ambient gèlid, la gent s'ho va passar molt i bé. I ja es parla de millorar en la propera edició.

I al vespre, espectacular concert a l'església amb l'orquestra Camera Musicae i la coral de noies Exaudio d'Igualada. Un concert que l'endemà es va repetir a l'Espluga de Francolí i el proper dia 3 es farà a LLorenç del Penedès. A les Peces, es van estrenar obres i el nombrós públic que va omplir l'església va premiar amb llarg aplaudiments el bon fer de músics i cantaires.

I avui, hem fet un dinar esperat. El del personal de l'ajuntament. Ha estat una estona fraternal, divertida, tendre ique ens ha deixat unes ganes bojes de tornar-hi l'any vinent. Organtizat per les cracks de la llar d'infants, tothom ha sortit amb un somriure a la boca. Senyal inequívoca que les sensacions han estat molt bones.

I arriba la missa del gall que enguany es fa Albinyana. i Nadal.
Per tant, per a tots els seguidors d'aquest bloc us desitjo unes Bones Festes!!!

quim

1 comentari:

Nuria Miró ha dit...

Bones Festes també per a tú i els teus éssers més estimats