dimarts, 15 de febrer de 2011

HEM DE SEGUIR LLUITANT CONTRA L'ATUR


L'ajuntament d'Albinyana i el del Vendrell hem signat un conveni de col·laboració dins el cicle "Fem empresa". En aquesta quarta edició es faran catorze cursos i tallers de formació, dotze dels quals es faran a L'Eina Espai Empresarial i dos a l'antiga escola d'Albinyana.

Tenim interés en col·laborar, treballar plegats i sumar esforços per disminuir la situació d'atur actual que hi ha en els dos municipis.

He explicat en la roda de premsa que amb el Vendrell " hem trobat un bon aliat per fer front a les necessitats que té un municipi petit, com és Albinyana, i he manifestat la voluntat de continuar sumant esforços i aprofitar la gran experiència de l'Ajuntament del Vendrell amb l'objectiu de superar al més aviat possible la complicada situació econòmica actual."

Els cursos que es faran a Albinyana s'adrecen a persones que es troben en procés de recerca activa i a persones que vulguin conèixer les habilitats i les actituds que resulten clau per tenir èxit en el món laboral.


Aquest cicle està organitzat per L'Eina Espai Empresarial; hi col·laboren les patronals PIMEC i CEPTA, i es compta amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya, el Pacte per l'ocupació de les comarques tarragonines – Pacte de Santes Creus, el Consorci Formació Contínua i el Fons Social Europeu.

Totes les sessions són gratuïtes, però es demana una inscripció prèvia a les diferents oficines municipals

El primer curs començarà el 8 de març. Es tracta de "Com buscar feina
El curs vol dotar les persones en situació d’atur dels recursos necessaris en el procés de recerca de feina per a la seva utilització autònoma i eficient.
Dates: 8,10,15,17,22 i 24 de març de 2011.
Hora: 9 h-13 h (darrer dia: 9 h-14 h)
El segon curs serà "Habilitats per al món del treball"El curs es proposa presentar les competències(coneixements, habilitats i actituds) que resulten claus actualment per tenir èxit en el món del treball, i ajudar a desenvolupar-les.
Dates: 5,7,12,14,19,21,26 i 28 d’abril,
i 3,5,10 i 12 de maig de 2011.
Hora: 15 h-17 h (darrer dia: 15 h-18 h)