dilluns, 15 de juny del 2015

Quim Nin torna a ser investit alcalde d'Albinyana en un ple tranquil


Nin, rebent la v

Joaquim Nin ha tornat a ser escollit alcalde l'Albinyana en la constitució del nou Ajuntament aquest passat dissabte. La sala de Plens, plena de públic, presentava una estampa habitual en les sessions de constitució dels mandats municipals a la localitat del Baix Penedès. Amb la constitució de la mesa d'edat, formada per Francisco Cohard com a regidor electe més gran i per Joan Enric Nin, com el més jove, es donava inici al Ple.

Cap incidència a les actes entregades per cada regidor electe als membres de la mesa d'edat. Després de les promeses i juraments en la que dues representats de CiU i l’únic regidor d’ERC van promés amb la fòrmula proposada per l’Associació de Municipis per la Independència, es va procedir a fer l’elecció del nou alcalde. Cada grup va presentar el seu cap de llista, Quim Nin per CiU, Maria Jesús Sequera pel PSC i Joan Enric Nin per part d’ERC.

El resulltat va ser l’esperat, sis vots per Quim Nin, quatre per la cap de llista socialista i un per l’únic regidor d’ERC. Amb una petita intervenció del regidor d’ERC, que va felicitar als guanyadors de les eleccions i que va manifestar la seva voluntat de treballar per millorar el municipi, es va donar pas al discurs d’investidura del nou alcalde, ja que el PSC no va fer cap intervenció en la sessió.

Els regidors albi

El reescollit Quim Nin, que va obtenir la cinquena majoria absoluta consecutiva en unes eleccions municipals, va demanar actituds positives a tots els regidors electes. «Amb respecte en la manera de pensar, però buscant més la suma que multiplica que la divisió que resta, és hora d’afrontar amb rigor i seriositat els reptes que tenim al davant i de fer possible el programa amb el que ens hem presentat», va apuntar Nin.

Les referències personals al fet de ser fill de pagesos, la necessitat d’actuar amb grans dosi d’humilitat i el compromís explicit amb el país i amb els veïns del municipi van marcar el discurs del nou alcalde. Una vegada acabat el ple es va fer una foto a les portes de l'Ajuntament amb tots els regidors que hi haurà en aquest període al consistori albinyanenc.
(noticia publicada a BaixPenedèsDiari,cat)