dijous, 21 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY: COMPROMÍS AMB LA GENT DEL NOSTRE POBLE

Acabarem de repartir porta a porta el nostre programa electoral per a les eleccions del 24 de maig. Una feina feta a consciència que ens ha permès, una vegada més, entrar en contacte amb centenars de veïns i veïnes. 
L'equip fantàstic que tinc l'honor d'encapçalar ha fet una feinada, explicant les principals propostes a tot arreu. Ho han fet a cada casa i també en els diferents actes electorals. El tancament de campanya serà avui a l'Agrupació Recreativa Les Peces a partir de dos quarts de nou del vespre.

En el programa, hi ha mesures molt pensades, algunes de caràcter general i d'altres adreçades a cada  nucli de població.

Resumidament, al programa hi trobem propostes adreçades als emprenedors que vulguin fer-se autònoms, amb un ajut de 150 € mensuals de la quota d'autònoms durant el primer any des de la data d'alta, o als pares que tenen fills en edat escolar, amb la concertació d'un servei d'acollida matinal a partir de setembre a l'escola Joan Perucho, o amb la instal·lació d'una xarxa de wi-fi a baix cost a partir del pròxim mes d'octubre, o per a la nostra gent gran l'entrada en funcionament del nou centre de dia a les Peces.

També incorpora la previsió de seguir renovant la xarxa d'aigua a Bonaterra II sense aplicar cap cost econòmic als veïns, o  condicionar l'esplanada de final del carrer Albinyana per fer la festa major de la Papiola amb una pista, lavabos i un petit magatzem o condicionar el pas de vianants de Bonaterra I a la Papiola pel costat del "mercadillo" o reparar la carretera d'Albinyana a les Peces. 

Un programa que segueix apostant per donar suport a totes les iniciatives que vinguin de les entitats culturals, socials i esportives i de les associacions de veïns i gent gran del municipi. Una prova és el compromís de fer un conveni per fer viable la construcció d'un nou local social per a l'Agrupació Recreativa Les Peces o donar suport econòmic, logístic i d'assessorament fiscal a totes les entitats del municipi.

La solidesa en els continguts, la passió per portar-lo a terme, l' energia, força i il·lusió d'un equip extraordinari format per homes i dones  que valorem el que tenim i que som optimistes, propers, treballadors i solvents, ens serveix la feina feta com l'aval del que volem fer, si rebem la confiança majoritària  diumenge que ve. 

I tot això, ho volem fer Junts perquè volem anar més lluny!!!