dimecres, 13 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY: SOLVÈNCIA I EXPERIÈNCIA CONTRASTADA

Les dues persones que us presento avui  han demostrat la seva solvència al capdavant de responsabilitats públiques. En el lloc 10è hi ha l'Ester Hernández i en l'11è el LLuís Esteban.

L'Ester, casada amb el Tino i mare de la Noèlia, és una dona emprenedora. S'ha arriscat sempre. No li ha fet cap por obrir una botiga o engegar un negoci. Ara fa uns anys que treballa com a comercial d'assegurances, un món que coneix al detall.

Viu a Bonaterra I, des de fa setze anys.  A prop de casa seva hi viuen  els seus pares, una parella encantadora. Ester ha format part de la Comissió de Festes i ha estat al peu del canó durant molts anys preparant i gaudint de la Festa Major del seu sector.  Comparteix amb el seu marit la passió pels ocells.

Regidora durant més de sis anys, ha aportat moltes idees a les àrees que ha gestionat, bé sigui al consell escolar de l'Escola Joan Perucho o impulsant iniciatives per millorar Bonaterra I. Recordo la visita que vam fer plegat a veure al conseller Recorder per demanar amb urgència l'arranjament de l'entrada a Bonaterra o la seva tossuderia en poder tenir una xarxa d'aigua en condicions. Personalment, valoro amb nota molt alta el seu pas per l'Ajuntament i estic convençut que, potser, el futur ens permetrà recuper per al municipi un molt bon actiu.

Amb un somriure sempre a punt, solidària i dinàmica, l'Ester és una persona fiable.



En el lloc 11è hi ha el Lluís Esteban. Casat i pare de la Mar i el Jordi. Nascut a a Colònia Güell fa 51 anys.
El conec de fa més de deu anys. Treballador incansable, es dedica al sector d'assegurances i financer. el Lluís és persona que toca de peus a terra.

Aprofita les estones lliures per  practicar esports. L' apassiona el fitness, el running, trekking, squash o anar en bicicleta. 

Actual regidor d'Esports i de Medi Ambient. En aquests darrers quatre anys, s'ha activat un grup local de l'ADF  Clot de Bou (Agrupació de Defensa Forestal)  formada amb els municipis veïns de Masllorenç i la Bisbal del Penedès , s'ha incorporat el municipi en el calendari de cros escolar a nivell de comarca o, s'ha mantingut la cursa tradicional de la festa major albinyanenca per posar només uns exemples de la seva fecunda i bona  feina. 

Coincideixo en què el millor que es pot deixar a un fill és una bona educació. Té les idees clares i conviccions profundes. 



FEINA FETA:

MEMÒRIA DE CIUTADANIA

Aquesta primavera s'ha editat un  llibre de fotografies amb el títol "Albinyana i Les Peces, Memòria de Ciutadania",  que recull l'evolució dels dos pobles al llarg de les darreres dècades. A part d'espais concrets com carrers i places, el llibre recull gràcies a l'aportació voluntària dels veïns,  aspectes tan diversos com festes, tradicions, fesomies i vida rural que el pas del temps ha convertit en un record.