diumenge, 10 de maig del 2015

JUNTS MÉS LLUNY: JOVENTUT i COMPROMÍS

Avui us presento dos membres més de la candidatura. Són el candidat més jove i un home polifacètic.

En el lloc 17è de la llista hi va el Francesc Penas Hidalgo, per a tots el Fran. Té només 18 anys. Sempre ha viscut a Les Peces, És el candidat més jove. Està estudiant el Grau de Química a la Universitat Rovira i Virgili. El Francesc va fer tot l'ensenyament primari a Albinyana, La seva classe de 6è va ser el grup que va estrenar l'actual escola Joan Perucho. No hi va anar ni un curs sencer, ja que fins passat el primer trimestre no va entrar en funcionament. Aquest record d'estrenar les aules d'una escola fantàstica, com és la que tenim avui al municipi, el recordarà sempre. Perquè venien d'una escola petita, on com diu "s'estava molt apretat". Ara,  aquells joves nens i nenes, com el Fran, ja són majors d'edat i ja trepitgen les aules universitàries.

El Francesc s'ha guanyat l'estima de tots els de la llista. Per la seva bonhomia, i pel seu caràcter. Li agrada contemplar l'univers, la biologia i la boxa. Encara recordo una "velada" que es va fer al gimnàs de l'Escola Joan Perucho organitzada pel Club de Boxa Local, on ell va participar en un combat.  Fa anys que és soci del Club Poliesportiu les Peces. 



Just per davant del Fran hi ha en el lloc 16è una persona per la qual sento un especial afecte. El conec des de fa prop de vint anys, quan vivia a la Papiola i organitzava la Festa Major d'aquell nucli amb la col·laboració del senyor Manolo. És  el Juan Mellado Requena, que actualment viu al Molí del Blanquillo. 
Casat amb l'Antònia des de fa 33 anys té un fill, el Juan Antonio i una filla, la Miriam. 
Tota la seva vida laboral l'ha fet a la SEAT passant per les àrees de manteniment, xapisteria, anàlisi de processos, estampació de xapa (premses). Actualment és cap de 1a i coordinador de torns al Departament de Logística (Gestió de Materials).

És monitor de Chikung, mestre de Reiki, soci de la penya ciclista "Baix Penedès", i té uns mans màgiques per a fer massatges. Ha fet cursos de reflexologia podal,  drenatge limfàtic, massatge estètic, i ha estat els dos anys estudiant per ampliar coneixements en anatomia i fisiologia humana. 

Li agrada llegir, escoltar música i la jardineria. M'agrada la seva disposició. Ha preparat durant molts anys la cursa popular de la Festa Major albinyanenca i sempre el trobes a punt per col·laborar en qualsevol iniciativa.

FEINA FETA:

En els darrers anys la preocupació municipal pel medi natural s'ha demostrat amb diverses accions. Destaca, per exemple,l'impuls de la secció local de l'ADF Clot de Bou o la millora de camins rurals 
Al llarg del mandat també s'ha fet una neteja regular de la franja de protecció forestal que hi ha al costat de les cases del carrers Esparreguera i Garrofers a la Papiola.