dilluns, 11 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY: DUES INCORPORACIONS DE GRAN VÀLUA

La presentació d'avui  correspon a les dues dones que ocupen les posicions 15ena i 14ena de la candidatura: són la  Neus Isidro i la Mercè Puertas. Per a totes dues, aquesta és la  primera participació com a candidates en unes eleccions municipals.

La Neus Isidro és una jove inquieta, decidida i carregada de sentit comú. Ella ha viscut de manera propera les eleccions albinyanenques, ja que és filla de l'Eduard i la Charo. L'Eduard, que ens va deixar de manera prematura fa poc més d'un any i mig, va ser un extraordinari regidor d'Hisenda i un millor amic, dels que guardo records inoblidables. He vist créixer la Neus entre reunió i reunió i en trobades disteses a casa seva on sempre hi he trobat el consell precís i una visió encertada davant de qualsevol situació relacionada amb el municipi.

Ella, actualment, està estudiant el grau de Química a la Universitat Rovira i Virgili. Li agrada llegir, anar el cinema, patinar, i fer puzzels, com al seu estimat pare. 

A la llista aporta la frescor de la joventut, idees noves i una visió cosmopolita. Viu al carrer Monte Perdido de  Bonaterra des de fa 21 anys, o sigui que hi va arribar amb només un any de vida.


I just al davant d'ella, en el 14è lloc, hi ha també una dona ben eixerida. Viu a les Peces des de fa onze anys. Al poble, cap al final del carrer de la Plaça. És la Mercè Puertas Cañete. Vídua, té un fill de més de trenta anys  i viu amb el Xavi des de fa vint anys. Integrada en la vida local, ara és membre de la junta de l'Agrupació Recreativa on es desviu per preparar activitats. 
Es lleva ben aviat per arribar  a Barcelona on treballa  com administrativa-comptable en un centre mèdic que es dedica a la valoració del dany corporal en els accidents de trànsit i laborals.  

Defensora del dret a decidir, el Barça li té el cor robat. Es distreu fent patchwork, aprenent a ballar country i escoltant música. Pencaire de mena. S'agafa la participació a la llista com una experiència enriquidora. Amb ella, les reunions tenen garantides una  corrua de somriures i una estona divertida gràcies al seu caràcter extravertit.


FEINA FETA:

Implantació del nou "Servei Bon Dia"

 Aquest és un servei d'acompanyament telefònic per a les persones grans que viuen en parella o soles al municipi d'Albinyana. El servei és gratuït per als usuaris i es presta entre dilluns a divendres. El servei consisteix a fectuar trucades diàries o bé un o dos cops per setmana a cada persona que ho demana. Es dóna seguretat i suport a la gent gran, es comprova que es trobin bé de salut, i s'ofereixen r respostes a les demandes que vulguin plantejar