diumenge, 10 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY: DUES DONES VALENTES

Dues dones ocupen els llocs 18è i 19è de la candidatura que presentem sota el lema "Junts més lluny": Roser Hernández i Mireia Santacreu.


Dues dones lluitadores, valentes, compromeses i enamorades dels seus fills

La Roser ocupa el lloc 18è a la llista. Ës una dona inquieta i familiar: els  fills, Raül  i Andreu, i el marit, l'Andreu Lara passa per davant de tot. A la Roser li agrada l'ordre, la cultura i està enamorada del país i de les Peces.  Ara, la Roser després d'haver treballat  molts anys en el món de la indústria  és empresària autònoma. És també molt sensible i compromesa en defensar en allò que creu.


La Mireia és infermera i està especialitzada en psiquiatria. Té un fill de 10 anys, el Jordi, que tots carinyosament li diem "el secretari" perquè ens ajuda en tot moment. Vaig conèixer a la Mireia gràcies al seu pare, l'Àngel -un home inquiet, culte, crític i sensat- que és membre d'honor de l'Acadèmia del Cinema Català. La Mireia és competent en la seva feina. Ara treballa en un sociosanitari a Salou. Bona part de les propostes que presentem dirigides a una millora de la sanitat al municipi i a la gent gran són aportacions seves.



FEINA FETA

Un objectiu era augmentar el reciclatge dels residus. Per això a partir del 2013 es va implantar un sistema de recollida amb nous contenidors agrupats en illes. Així és fàcil poder dipositar cada fracció de residu en el seu lloc; paper o cartó, vidre, envasos, orgànica i rebuig.

Una millora important ha estat la col·locació de contenidors per a recollida de poda, que només l'any passat van servir per recollir més de 15.000 quilos.