dimarts, 12 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY: PRIMER, LA FAMÍLIA

En els llocs 13è i 12è de la llista també hi ha dues incorporacions molt destacades: la Mari Armengol i el Josep Anton Carreras.

Ambdós tenen la mateixa edat: quaranta anys. La Mari viu a la Papiola des de fa set anys i el Josep Anton nascut al carrer Quintanes d'Albinyana ara viu just davant de l'Agrupació Recreativa, a Les Peces.

La Mari està casada amb el Jose i tenen dues filles: l'Ester i la Raquel. Viu al costat dels seus pares.  Quan li vaig demanar unes ratlles amb quatre dades del seu currículum em va posar que la seva família era l'afició prioritària. Tota una declaració de principis.

Dona sensible i molt educada en el tracte personal. És molt fàcil trobar-la col·laborant en diferents iniciatives, tant és que sigui al voltant de les activitats de l'Associació de Veïns de la Papiola o fent decorats per una obra de teatre de l'escola Joan Perucho.

Va decidir en poc més de deu minuts incorporar-se a la candidatura. Va ser un dissabte a la tarda. La seva amistat amb la Montse Gutiérrez,  la número quatre de la llista, estic convençut que  hi va influir. I des d'aleshores no para de fer aportacions i treballar per arribar junts, més lluny.



El Josep Anton és un valor segur. Persona de pedra picada pel que fa a la defensa del país. Estima el municipi, el patrimoni i la  cultura,. Casat amb la Pilar gaudeixen del  seu fill, el Pau,   que és la joia més preuada per a ells i pels avis, sobretot pels albinyanencs: el Josep i la Maria Teresa.

Segueix molt d'aprop l'actualitat local i és un home que fa poble. És lluitador pel que creu i defensa. De sentiments nobles,  ha estat un excel·lent germà  del sempre recordat Jaume, que fa unes setmanes ens va deixar per acompanyar-nos des del cel.

El Pep Anton té estudis d'Economia i treballa a l'administració pública.
Ha estat president de la Societat Recreativa d'Albinyana i membre fundador de la bèstia de foc "Nyctalus". I estic convençut, que en un futur no gaire llunyà. el veurem al capdavant d'entitats i capitanejant projectes sòlids a casa nostre.



FEINA FETA:

Neteja de Rieres

La neteja a fons de les lleres de la Riera al seu per la Papiola, Bonaterra I i Bonaterra II i de la franja de protecció que separa l'autopista de les cases del Molí del Blanquillo han estat realitzades en aquest tram final del mandat.

La neteja ha de garantir un correcte pas de l'aigua en cas de rierades fortes, S'ha fet desbrossada general i retirada de vegetació, trastos vells i gran quantiat d'andròmines i electrodomèstics abocats en aquests espais