dijous, 14 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY: EL JORDI I EL JAUME

Jordi Figueras i Jaume Palau ocupen el 8è i 9è lloc de la candidatura. Ambdós són dues persones actives en els seus llocs de residència

Jordi Figueras, nascut el 1975 està casat amb la Yolanda, i son pares de dues nenes que sòn dues petites princeses: l'Arlette i la Mireia. Viuen al carrer Quintanes del poble d'Albinyana.

Treballador a la multinacional Sain Gobain Glass, popularment coneguda com la Cristaleria. A estones fa de pagès. Gràcies a aquesta segona activitat dins el món rural fa uns anys, va presidir la Cooperativa i la secció de crèdit,  Té formació de tècnic superior en instal·lacions electrotècniques,

EL Jordi és un apassionat de la cultura popular. Va ser un dels fundadors del grup de gralles local "la Cresta de la Canya"j impulsor dels capgrossos de la Societat d'Albinyana.

A nivell de candidatura és un candidat dièsel. Fa la feina que se li demana, sense fer soroll, Té un estil personal que el converteix en una persona accessible, amb empenta i  amb un afinat sentit de l'humor.

La seva demanda per anar a la llista electoral és que es faci un parc infantil per nens i nenes de menys de tres anys al nucli d'Albinyana. Com que comparteixo aquesta necessitat, ja li vaig avançar que aquest tema el resoldríem, en cas de rebre la confiança, abans d'acabar l'any.


Jaume Palau, va néixer a les Peces fa 54 anys. Viu a les Masies del Torrent, molt a prop de la masia on havia viscut de petit i on encara hi ha  la resta de família, amb els seus pares l'Isidre i la Felisa.i els seus germans, Josep i Carme.

Està feliçment casat amb l'Àngels. Té estudis de mecànica, i treballa en una empresa de serveis agrícoles.

La seva presència a la llista garanteix que en el global de la candidatura, sigui l'única llista de les que es presenten a les eleccions del 24-M al nostre municipi. Hi ha persones de tots els pobles històries i dels nuclis de població consolidats.

Amb el Jaume he viscut intensament mil batalles i anècdotes. Per exemple fa més de quinze anys, que esmorzàvem cada diumenge amb altres amics a la Parellada. Les tertúlies valien molt la pena. O quan els hi van robar les motos a la Festa Major bisbalenca.
Avui, està il·lusionat amb  la recuperació de la secció local de l'Àrea de Defensa Forestal (ADF)

 La seva lluita per portar i fer el repartiment de Correus. a Les Masies la va guanyar. I ara no pararà fins a tenir feta la redacció del projecte de les clavegueres per acabar amb una problemàtica que fa molt de temps que dura.

El Jaume és transparent. No té gaires secrets. Dona la cara en tot moment Fiable, amic dels seus amics, defensa aferrisadament les conviccions en les quuals  creu. .

 FEINA FETA:

Recuperar espais degradats pel pas del temps i per l'incivisme d'alguns ha estat també una prioritat. 
En aquest sentit es va canviar la font del carrer Nou d'Albinyana, Ara la font té al seu darrere un mosaic ceràmic. El motiu de record a la pagesia que hi ha mosaic, està fet exclusivament per Albinyana  pel dibuixant de còmic, Francesc Masip, que té obra escampada arreu del món 





.