divendres, 15 de maig del 2015

JUNTS, MÉS LLUNY: JOVES QUE APOSTEN PER PROTEGIR EL MEDI AMBIENT

En els llocs 6è i 7è de la llista hi ha dos joves que comparteixen una veritable estima pel medi ambient. Són el Ramon Capdevila Carné en el lloc sisè de la candidatura i en el lloc setè hi ha la incorporació per primera vegada  del jove de Bonaterra II, Toni Gómez Herrojo.

El 6è lloc  l'ocupa Ramon Capdevila Carné. Nascut el 1974 a Barcelona. Viu a les Peces. Casat amb la Carol, tenen una filla preciosa, la Clàudia.

Ramon és molt pencaire. En la seva vida professional fa 14 anys, que és una xifra d'anys prou considerable, que treballa en una empresa de Calafell dedicada a enderrocs i excavacions.  En l'actualitat és regidor de l'ajuntament albinyanenc.

Simpàtic de mena,  fa la vida fàcil a tothom que es troba al seu costat. Li agrada ballar. I també estima la natura. El món de la caça li ocupa molts caps de setmana a l'any. Empàtic amb la gent, sempre el trobes disposat a col·laborar en qualsevol iniciativa.

Sap treballar en equip. I això és vital quan has de gestionar qualsevol àrea de govern al municipi.


En el lloc 7è hi ha un jove dinàmic, Toni Gómez Herrojo. Nascut al Vendrell, té 34 anys, i viu a Bonaterra. Està solter. Treballa a l'empresa INET com a tècnic de hardware i porta el manteniment informàtic d'una entitat d'estalvis..

Coincideix amb el Ramon en la defensa i estima del medi ambient i també en la condició de soci de la Societat de Caçadors local.  El Toni és membre de l'ARA (Associació Recreativa d'Albinyana) i futbolístícament és seguidor del Atletico de Madrid. Ah, i li agrada molt José Monge Cruz, conegut artísticament com a Camarón.

Al primer cop d'ull, pot semblar un jove distant i seriós. Res més lluny de la realitat, ja que quan estableix amistat t'adones que és obert,  molt col·laborador i molt amic dels seus amics.

La seva incorporació a la llista aporta una visió molt concreta: la d'un jove que coneixen molt  bé les necessitats i el batec diari de Bonaterra i que s'esforça per millorar el veïnat  més proper.




  FEINA FETA: MILLORES AL MOLÍ DEL BLANQUILLO


Millorar l'accés al Molí del Blanquillo des de Bonaterra amb enllumenat, amb més amplitud a la corba que condueix a l'avinguda del Molí, la col·locació de contenidors per a la recollida selectiva.  la neteja de la franja de protecció de la riera que toca a l'autopista i la continuïtat de la zona verda de l'avinguda principal han estat algunes de les actuacions fetes al Molí del Blanquillo.