diumenge, 3 de maig del 2009

LA VEU D'ANNA ROCA OMPLE LA SOCIETAT ALBINYANENCA

Aquest inici del mes de maig ha estat marcat pel futbol. El recital del Barça es va viure intensament a tot el municipi. Bars atapeïts, les dues societats plenes de seguidors per veure el partit de l'any. I avui diumenge, molts somriures a la part blaugrana i cares llargues a la blanca.

Però no tot ha estat futbol. El primer de maig, com va sent tradició, vam tornar a participar en una caminada popular. La d'enguany amb menys participans que en altres edicions, ja que a l'hora de sortir plovia. Però com ja va passar fa dos anys, caminar sota la pluja també es una manera de disfrutar de la natura.

I al vespre un concert dels solistes de la Coral Polifònica del Vendrell amb l'acompanyament al piano del Jan Toldrà. Van passar per l'escenari de la Societat albinyanenca, -l'entitat organitzadora de l'acte- els tenors Marc Caralt i Josep Rovira i la nostra soprano, Anna Roca.
La veu de l'Anna omple tots els racons de l'entitat. I tots els presents sortim amb la seguretat que tenim al nostre poble una molt bona soprano que ens fa disfrutar en cada ocasió que tenim per escoltar-la.

Va ser una estona distesa escoltant tres bones veus que ens van portar peces tan conegudes com el Brindis de la Traviata, la Puntaire o el Maitetxu mia. El nombrós públic va aplaudir llargament totes les actuacions, esperant poder tornar aviat a gaudir d'actuacions com aquesta.

quim

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Què t'anava a dir ha dit...

La veritat és que ho fa molt bé. A veure si li somriu la sort.