diumenge, 21 de juny del 2009

"Només son vençuts els que deixen de lluitar"


El primer divendres d'aquest mes de juny, més de 300 persones ens vam aplegar al gimnàs del CEIP Joan Perucho, en el sopar anual de la LLiga Contra el Càncer del Baix Penedès.


Va ser una nit, on es va tornar a demostrar la solidaritat del nostre municipi. En total es van recollir més de 4.000 euros, gràcies a la rifa de molts productes regalats per molts comerços i particulars que van venir al sopar.


Al davant de tota la moguda, Joan Descals. Al Baix Penedès tenim la immensa sort de tenir gent de la vàlua personal del Joan. Amb dedicació constant a nombroses causes, Descals és un mirall on la imatge sempre es nítida i transparent.


Ell va fer que el Miquel Puig i l'Alfons Vidal preparessin un bon sopar, que el Víctor Merencio vingués a presentar l'acte, que les regidores Ester, Sílvia i Marifé s'encarreguessin que tot anes sobre rodes (amb l'ajut de molts voluntaris del nostre municipi) de recollir regals, dels petits detalls com escriure els noms de cada poble per tal que tothom sapigues on s'havia d'asseure, d'acompanyar a Joan Borràs, el president de la LLiga durant tota la nit... Omnipresent.


Va ser una nit emotiva. I molt Emocionat. Perquè tots tenim o coneixem a persones properes que han patit o pateixen la malaltia. Ens va servir per tornar a recordar la utilitat de la prevenció que va explicar en el seu parlament, el doctor Borràs. En les paraules que vaig adreçar als presents vaig intentar transmetre la necessitat de no abaixar mai la guardia, perquè estic convençut "que els vençuts només ho són els que deixen de lluitar".


I amb sopar com aquests l'únic que fem és continuar lluitant.
quim

1 comentari:

Què t'anava a dir ha dit...

Al Vendrell se n'ha parlat molt d'aquest esdeveniment perquè va quedar molt bé.