dimarts, 2 de març del 2010

A ALBINYANA SABEM FER XATÓ



Aquest diumenge passat al matí es va celebrar a l'esplanada de la Cooperativa Agrària la tercera edició de la xatonada popular. Organtizada pel GAG, grup albinyanenc gastronòmic, i amb el suport de l'Ajuntament.

Una xatonada "rural", que enguany va veure com la majoria de premis del concurs de mestres xatonaires i del d'iniciació es quedaven al municipi.

En el concurs de mestres hi van pendre part vuit participants i en el d'iniciació setze. El jurat va tenir molta feina per deliberar quins plats eren els guanyadors, ja que tant el gust com la presentació eren més que acceptables.

Al final dels quatre premiats, tres es van quedar al municipi. Al d'iniciació va guanyar, Paqui Mesa, veïna de les Peces, i segona va quedar l'Anna Maria Nin. I en el de mestres el guanyador va ser Manel Mellado i en segon lloc la vendrellenca Eva Rebollo.

Un mati distés on el temps va acompanyar. I, en l'edició d'enguany s'hi van incorporar tres parades de productes gastronòmics que van acabar d'arrodonir la festa.