diumenge, 18 d’abril del 2010

GERMANOR EN LA XXV TROBADA DE CRISTIANS








Molt bon gust de boca va deixar la 25ena Trobada de Cristians del Baix Penedès que es va fer al nostre poble, ahir diumenge.
Cal felicitar la organització pel programa. Tot amb un ritme que va fer que la gent s'ho passés molt bé. Des de la recepció al dinar, amb l'espectacle de màgia i els malabars, la taula rodona d'experiències vitals de diferents sacerdots, la cercavila festiva amb els grallers locals, la festiva missa amb la presència de l'arquebisbe, Jaume Pujol, i els preveres de la comarca i el pastís final d'aniversari per commemorar els 25 anys de trobada i els 1000 del nostre municipi van fer que la Diada fos, senzillament, inoblidable.

Ahir va ser un d'aquells dies on et sents orgullós de pertanyer al nostre municipi. Veure tanta gent col·laborant, posant-hi el seu granet de sorra perquè tot funcioni, amb l'alegria a la cara, em va fer pensar que un poble és com una teranyina on cada persona estira un filet. Quan tot rutlla veus que val la pena dedicar temps a l'altruisme. Ahir vam tornar a fer comunitat local. A fer poble. Cadascú des del seu àmbit. I aixó és senzillament, espectacular.