diumenge, 5 de juny del 2011

CONFIANÇA


Confiança. Amb aquesta proposta la candidatura de CiU a Albinyana ens vam presentar a les passades eleccions municipals. Ara fa quinze dies a aquestes hores ja teniem els resultats. A Albinyana, vam guanyar a totes les taules de manera indiscutible. A la d'Albinyana, a la de les Peces on els vots a la nostra candidatura vam permetre fer el resultat més gran de la història de la democràcia en aquest nucli històric, i victòria també molt clara a les dues taules de Bonaterra. Els resultats van ser de 839 vots per CiU, 436 pel PSC, 86 per ERCi 30 pel PP.

La campanya ha estat una colecció de vivències, algunes que no oblidarem. Hem fet pinya, bem disfrutat, hem fet xarxa, hem trobat complicitats, hem pencat molt i no ens hem deixat abatre per comentaris negatius. Nosaltres, com sempre, hem apostat per fer les coses en positiu.

Han passat uns dies i hem tingut temps d'analitzar el resultat. Mai en la història d'Albinya hi ha hagut quatre majories absolutes consecutives. Amb el pas dels anys, constatem que en cada elecció hi ha més persones que ens atorguen el seu suport. Així quan vam fer la primera majoria absoluta, l'any 1999 ens vam votar 562 persones, quatre anys més tard el 2003 ja van ser 713. L'any 2007 ens van votar 788 persones i ara han estat 839 els homes i dones que han escollit la nostra papereta, amb prop del 60% dels vots.

Aquest capital de confiança ens obliga a un esforç superior. Des de la humilitat, des de la honestetat, des de la bona feina, des de la fe en les nostres possibilitats, des del compromís amb el nostre municipi.

Aquest proper dissabte hi haurà la constitució del nou consistori. I al vespre, com es tradicional, farem un sopar de celebració. En aquesta ocasió al restaurant Xaloquell de Sant Salvador. Allà farem una trobada des de l'amistat, la complicitat i la satisfacció d'haver fet una bona feina. Si voleu acompanyar-vos podeu trucar a la Marifé Merchán o a la Rosa Ribas, o a qualsevol dels regidors per apuntar-vos. El preu del sopar i ball és de 22 euros.

Mes enllà de la festa, dels resultats, de les bones estones viscudes, a nivell personal només tinc dues paraules dirigides a totes les persones que he sentit tan a prop en aquests anys: Moltes gràcies per les vostres amables felicitacions, mostres d'afecte i proximitat.